دو رتبه‌ي نخست مسابقات قرآني استان به دانشگاه آزاد اسلامي سبزوار رسيد

15/3/2015 15:14
 مسئول ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار از درخشش دانشجویان این دانشگاه در نخستین مسابقات قرآنی دانشجویان شاهد و ایثارگر استان خبر داد.

سیدجمال اخلاقی با بیان اینكه حدود 10 درصد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار از خانواده‌های معزز شاهد و ایثارگر هستند گفت: مشاركت و تلاش این دانشجویان در عرصه‌های فرهنگی و دینی، در سال‌های اخیر باعث كسب موفقیت‌های چشمگیری در این زمینه‌ها شده است.

وی با اشاره به حضور و كسب موفقیت دانشجویان شاهد و ایثارگر واحد سبزوار در نخستین دوره‌ی مسابقات قرآنی دانشجویان شاهد و ایثارگر خراسان‌رضوی گفت: در این مسابقات، خانم‌ها لیلا و ربابه شایق كارگر در رشته‌های قرائت قرآن كریم به روش تحقیق و حفظ 5 جزء قرآن كریم، موفق به كسب مقام‌های نخست این رقابت‌ها شدند.

مسئول ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار خاطرنشان كرد: منتخبان مرحله‌ی استانی نخستین دوره‌ی مسابقات قرآنی دانشجویان شاهد و ایثارگر به مرحله‌ی كشوری این رقابت‌ها راه خواهند یافت. /ه.د

استفاده از مطالب و اخبار پورتال با ذکر منبع (آدرس صفحه) بلامانع است