موفقيت سما سبزوار در مسابقات فرهنگي، هنري و پژوهشي شهرستان

15/3/2015 15:25
 معاون سما سبزوار از درخشش دانش‌آموزان مدارس سما این شهرستان در مسابقات فرهنگی، هنری و پژوهشی خبر داد.

حسن امیربیگی با اشاره به موفقیت دانش‌آموزان دختر سما سبزوار در مسابقات طرح پژوهش خوارزمی شهرستان گفت: در این مسابقات، تیم دانش‌آموزی دختران سما سبزوار با ارائه‌ی طرح‌های «عوامل موفقیت یك معلول» و «در آغوش نامادری» موفق به كسب مقام نخست این رقابت‌ها شدند.

وی با بیان اینكه دانش‌آموزان سما سبزوار در مسابقات قرآنی شهرستان نیز پُرفروغ ظاهر شدند گفت: در مسابقات قران كریم و در رشته‌ی تفسیر و مفاهیم، دانش‌آموزان آموزشگاه سما 4 موفق به كسب مقام دوم شدند.

معاون سما سبزوار، كسب رتبه‌های برتر مسابقات مدرسه‌آرایی و مسابقات فرهنگی «احساس واژه‌ها» در سطح شهرستان را از دیگر موفقیت‌های دانش‌آموزان سما سبزوار در روزهای اخیر عنوان كرد. /ه.د

استفاده از مطالب و اخبار پورتال با ذکر منبع (آدرس صفحه) بلامانع است